Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

ST-shop.nl

ST-shop is een va de snelstgroeiende licht- en geluid webwinkels van Nederland, en biedt meer dan 7.000 producten op het gebied van licht-, geluid- en DJgear.

ST-shop is één va de snelstgroeiende licht- en geluid webwinkels van Nederland, en biedt meer dan 7.000 producten op het gebied van licht-, geluid- en DJgear. Als officieel Nederlands dealer van de A-merken Omnitronic, Eurolite, Futurelight en Alutruss kan ST-shop te alle tijden de laagste prijs bieden. Mede door deze scherpe prijzen, snelle levering en diepgaande productkennis heeft ST-shop de laatste 3 jaar meer dan 100% groei weten te realiseren. Het assortiment omvat o.a. een ruime keus aan mengtafels, speakers, versterkers, PAR-lampen, moving heads, truss constructies en stroomvoorziening. De kundige klantenservice van ST-shop is 6 dagen per week van 8:00-21:00 uur geopend, en levering geschiedt altijd snel, en met uitgebreide garantie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ST-shop.nl. Als je vervolgens bij ST-shop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ST-shop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ST-shop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van ST-shop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ST-shop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook