Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Storytel

Storytel is een streamingdienst voor luisterboeken die een enorm assortiment aan luisterboeken aanbiedt tegen een maandelijkse bijdrage.

Storytel is een unieke streamingdienst voor luisterboeken die een enorm assortiment tot zijn beschikking heeft. Met meer dan 60.000 luisterboeken is storytel de grootste onderneming van zijn soort in Nederland. Maak gebruik van proeftijd tot 14 dagen om te kijken of Storytel een dienst voor jou is.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Storytel. Als je vervolgens bij Storytel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Storytel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Storytel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Storytel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Storytel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook