Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +31 Jiggies

Stradivarius

Stradivarius verkoopt kleding en modeaccessoires tegen betaalbare prijzen.

Stradviarius is er bewust van wat de klant vandaag de dag wilt. Zij analyseren voortdurend de laatste trends waardoor zij voor elke gelegenheid de perfecte look hebben.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Stradivarius. Als je vervolgens bij Stradivarius een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +31 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Stradivarius voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Stradivarius hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Stradivarius en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Stradivarius hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook