Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Street One

StreetOne biedt Casual Fashion merken voor de moderne vrouw. In de webshop vind je twaalf collecties per jaar waarin maandelijks modetrends terugkomen.

Street One is één van de marktleidende Casual Fashion ketens voor vrouwen en verkoopt hippe en topactuele merken. Zij volgen de trens op de voet die zij verwerken in hun collectie. Ook voor accessoires kun je terecht bij Street One.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Street One. Als je vervolgens bij Street One een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Street One voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Street One hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Street One en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Street One hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook