Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Strellson

Strellson, het Zwitserse mannenmodelabel staat voor heldere pasvormen en compromisloos design.

Strellson, het Zwitserse mannenmodelabel staat voor heldere pasvormen en compromisloos design. Het premium merk richt zich op de succesvolle man, die zijn eigen weg gaat en weet wat hij wil. Strellson biedt u nu de mogelijkheid om mee te werken aan het overweldigende succesverhaal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Strellson. Als je vervolgens bij Strellson een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Strellson voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Strellson hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Strellson en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Strellson hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook