Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +59 Jiggies

StyleConnect.nl

Exclusieve herenmode online bestellen? Bij StyleConnect ben je aan het juiste adres.

Exclusieve herenmode online bestellen? Bij StyleConnect ben je aan het juiste adres. Met de zorgvuldig uitgekozen collectie weet je zeker dat je producten in huis haalt die niet minder dan fantastisch zijn, zowel qua prijs als kwaliteit. Met een breed aanbod aan jeans, t-shirts, truien, jassen, knitwear en meer is er voor iedere man veel keuze.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van StyleConnect.nl. Als je vervolgens bij StyleConnect.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +59 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij StyleConnect.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar StyleConnect.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van StyleConnect.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij StyleConnect.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook