Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Supersaver.nl

Supersaver biedt vliegtickets aan voor duizenden bestemmingen, met keuze uit ruim 30.000 verschillende hotels.

Boek een reis via Supersaver en ontvang cashback tot +9.000 Jiggies bij een bestelling.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Supersaver.nl. Als je vervolgens bij Supersaver.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Ontvang voor een pakketten +9.000 Jiggies per bestelling Ontvang voor vluchten +4.950 Jiggies per bestelling

1. Je ontvangt Jiggies bij Supersaver.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Supersaver.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Supersaver.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Supersaver.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook