Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

T-Mobile Mobiel

Op zoek naar een mobiele telefoon of abonnement? Ga dan snel naar de Online Shop en bestel gemakkelijk je nieuwe toestel met abonnement, prepaid of Sim Only.

Met bijna 4 miljoen klanten is T-Mobile Nederland een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile biedt de klant op een gemakkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatie. Daarnaast is T-Mobile toonaangevend op het gebied van mobiel internet. Onder T-Mobile Nederland valt ook het merk Ben.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van T-Mobile Mobiel. Als je vervolgens bij T-Mobile Mobiel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij T-Mobile Mobiel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar T-Mobile Mobiel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van T-Mobile Mobiel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij T-Mobile Mobiel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook