Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

tablettotaal.nl

tablettotaal.nl is dé totaal shop voor tablethoezen en accessoires. In het ruime assortiment is alles omtrent de bescherming van een tablet te vinden.

tablettotaal.nl is dé totaal shop voor tablethoezen en accessoires. In het ruime assortiment is alles omtrent de bescherming van een tablet te vinden. tablettotaal.nl richt zich hierbij vooral op producten van Samsung, Apple en sinds kort ook Lenovo. De allernieuwste tablethoezen of tablethoezen met toetsenbord heeft tablettotaal.nl in het assortiment.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van tablettotaal.nl. Als je vervolgens bij tablettotaal.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij tablettotaal.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar tablettotaal.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van tablettotaal.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij tablettotaal.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook