Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Tafel-design.nl

Tafel-design.nl is een webwinkel gespecialiseerd in design tafels.

Vanuit een passie voor mooi design en een gezonde Rotterdamse mentaliteit is enkele jaren geleden Tafel-design.nl gestart; een webwinkel gespecialiseerd in design tafels. Onder een eigen label BEDEAUX ontwerp en produceert Tafel-design.nl eigentijdse design tafels. De collectie van Tafel-design.nl kenmerkt zich vooral door de heldere vormgeving en duurzame materialen. Met als uitgangspunt dat elk product in de webwinkel van Tafel-design.nl een design tafel of een product rondom de tafel is.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tafel-design.nl. Als je vervolgens bij Tafel-design.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tafel-design.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tafel-design.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tafel-design.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tafel-design.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook