Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +79 Jiggies

TakeThis.nl

Sexshop TakeThis is al jaren een begrip in Erotiekland.

Sexshop TakeThis is al jaren een begrip in Erotiekland. Met meer dan 20 jaar ervaring in de erotische industrie en 10 jaar online ervaring weet TakeThis als geen ander hoe klanten het beste bedient kunnen worden. Als enige online shop is TakeThis in staat om de klanten gedegen advies te geven over hun aankoop omdat TakeThis wat er verkocht wordt. Dit helaas in tegenstelling tot vele andere internetshops die louter “producten schuiven”. Deze kennisgerichte benadering zorgt bij TakeThis voor een grote groep terugkerende klanten.

Sexshop TakeThis heeft zonder twijfel het meest uitgebreide assortiment van de Benelux. Vanuit het magazijn kan TakeThis meer dan 7000 artikelen uit voorraad leveren. TakeThis is altijd op zoek naar de laatste nieuwe trends en zetten gemiddeld meer dan 100 nieuwe artikelen per maand online. Door scherp in te kopen zorgt TakeThis ervoor dat de prijzen in onze online shop aantrekkelijk kunnen worden gehouden.

Sexshop TakeThis heeft een eigen Showroom met afhaalbalie. Onderzoek heeft uitgewezen dat online winkelende klanten het erg waarderen als een bedrijf over deze mogelijkheden beschikt. Het geeft een gevoel van vertrouwen. Hierdoor heeft de gemiddelde klant direct al meer vertrouwen in het bedrijf en zal hij of zij sneller tot aankoop overgaan. TakeThis is niet alleen een winkel op internet, TakeThis heeft een plek waar onze klanten langs kunnen komen om te kijken en om hun bestellingen op te halen.

Het gehanteerde servicelevel en de performance driven vergoeding maken Sexshop TakeThis een solide partner, zowel nu als in de toekomst. De banners en tekstlinks hebben een goede doorklikratio (CTR), wat samen met de diverse betaalopties, het zeer complete assortiment en een snelle levering tot extra verkopen zal leiden.

Kernbegrippen :

• Zeer ruim assortiment met scherpe prijzen
• Wereldwijde (verzekerde) verzending met TNT Express, GLS en DPD
• Gemakkelijk en veilig betalen met alle gangbare betaalmethodes
• Eigen showroom en afhaalbalie
• Service, kwaliteit, snel en discreet
• Gratis kado bij bestelling
• 100% discreet verpak
&...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van TakeThis.nl. Als je vervolgens bij TakeThis.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +79 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij TakeThis.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar TakeThis.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van TakeThis.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij TakeThis.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook