Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +26 Jiggies

Tasmanverzekeringen.nl

Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen.

Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of men nou een jaar op wereldreis gaat, als Au Pair in het buitenland gaat werken of een weekje naar de zon gaat, Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering. Door de intensieve samenwerking met Travel Active biedt Tasman Verzekeringen reisverzekeringen die goed aansluiten bij het actieve reisdoel. De reiziger kan zijn reisverzekering op maat maken, waardoor het zeker is dat het goed gedekt is tijdens zijn of haar verblijf in het buitenland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tasmanverzekeringen.nl. Als je vervolgens bij Tasmanverzekeringen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +26 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tasmanverzekeringen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tasmanverzekeringen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tasmanverzekeringen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tasmanverzekeringen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook