Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Telefoonhouderwinkel.nl

Een telefoonhouder in de auto is veilig en geeft je vrijheid in het verkeer.

Het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het autorijden is niet toegestaan. Je even laten afleiden door een telefoontje kan namelijk levensgevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaken. Bovendien levert betrapt worden op het gebruik van een mobiele telefoon aan het stuur je een flinke boete op. Deze kan oplopen tot in de honderden euro’s, en dat wil je natuurlijk niet. Dankzij het gebruik van een telefoonhouder in de auto is het tijdens het rijden toch mogelijk om te bellen. De telefoonhouders zorgen ervoor dat je ook onderweg altijd bereikbaar bent.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Telefoonhouderwinkel.nl. Als je vervolgens bij Telefoonhouderwinkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Telefoonhouderwinkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Telefoonhouderwinkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Telefoonhouderwinkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Telefoonhouderwinkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook