Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Telfort

Koop een sim only, toestel + abonnement of prepaid bij Telfort en ontvang Jiggies.

Telfort is er voor de voordeeldenker. We bieden kwaliteit voor een lage prijs. Wij vinden namelijk dat goede telecom gewoon voor iedereen betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig moet zijn. Daarom vind je bij ons A-merk telecom zonder onnodige extra’s. Altijd met het nodige voordeel. ''Niet het laatste model, wel de beste prijs''.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Telfort. Als je vervolgens bij Telfort een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor thuispakket zoals een Alles-in-1 of Internet & Bellen.

1. Je ontvangt Jiggies bij Telfort voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Telfort hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Telfort en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Telfort hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook