Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Test-Aankoop BE

Test-Aankoop is een bedrijf dat totaal op eigen kosten een product gaat onderzoeken om er achter te komen welke producten het beste zijn. Wordt nu abonnee!

Test-Aankoop meet verschillende producten in onafhankelijke laboratoria om vervolgens een conclusie te kunnen trekken over dit product. Test-Aankoop kruipt als het ware onder de huid van de gebruiker om erachter te komen welke eigenschappen van het product interessant en relevant zijn. De producten die worden getest en gepubliceerd, vertegenwoordigen een groot deel van de markt. Dit betekent dat de aanbevelingen van Test-Aankoop jou precies vertellen welk van de belangrijkste producten de beste aankoop is!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Test-Aankoop BE. Als je vervolgens bij Test-Aankoop BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Test-Aankoop BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Test-Aankoop BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Test-Aankoop BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Test-Aankoop BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook