Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Teva

Shop de orginele TEVA sandalen, schoenen en laarzen.

Het merk dat al 30 jaar staat voor authenticiteit, vrijheid, avontuur, veel lol en een actieve levenstijl. In 1984 werd op de Colorado River, door een jonge riviergids de allereerste sportsandaal ontwikkeld en zonder dat hij het wist was dit het begin van een ware revolutie. Teva was geboren en inmiddels heeft het merk decennialang miljoenen mensen geïnspireerd om de wereld te ontdekken, om risico’s aan te gaan, om onbezorgd plezier te hebben en om het uiterste uit het leven te halen. Teva is meer dan een product, het is een uitnodiging tot een manier van leven.

Dit unieke moment is alweer 30 jaar geleden en deze uitnodiging geldt nog steeds voor iedereen die spontaniteit in plaats van routine kiest en voor het avontuur gaat boven zelfvoldoening. Teva is geëvolueerd van de rivier en heeft betekenis gekregen om waar dan ook het uiterste uit het leven te halen.

De Original Sandal, dé sandaal waar het allemaal mee begon, staat uiteraard nog steeds voorop, met hedendaagse frisse kleuren en het authentieke retro design. Alle productlijnen worden aangeboden voor heren, dames en kinderen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Teva. Als je vervolgens bij Teva een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Teva voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Teva hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Teva en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Teva hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook