Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

Thalys

Boek je Thalys treintickets en ontvang Jiggies.

Thalys is de rode snelheidstrein die Parijs onder meer verbindt met Brussel in amper 1u22, Keulen in 3u14 en Amsterdam in 3u16. Sinds april 2014 bedient Thalys Amsterdam ook vanuit Lille in 2u40.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Thalys. Als je vervolgens bij Thalys een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

Let op je ontvangt geen mail van Jiggy dat er Jiggies zijn gereserveerd. 4 tot 6 weken na je bestelling worden je Jiggies door ons bijgeschreven. Onze excuses voor het ongemak.

1. Je ontvangt Jiggies bij Thalys voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Thalys hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Thalys en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Thalys hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook