Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +540 Jiggies

TheFork BE

TheFork is dé website geworden om een restaurant te kiezen!

TheFork is tegelijk een referentie voor topzaken en kwaliteitsrestaurants: tal van restaurants die we op TheFork terugvinden, worden ook geciteerd of aangeraden in gerenommeerde eetgidsen. Maar op TheFork is de internetbezoeker de recensent : 3,7 miljoen eerlijke meningen om steeds de beste keuze te maken!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van TheFork BE. Als je vervolgens bij TheFork BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +540 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij TheFork BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar TheFork BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van TheFork BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij TheFork BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook