Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

The Musthaves

Fashion en accessoires van dit moment.

Voor de Musthaves van dit moment op gebied van fashion en accessoires ben jij bij themusthave.nl aan het juiste adres. Dagelijks vind je in de webshop speciale musthave deals waarmee je de allernieuwste en betaalbare musthaves met extra korting kunt shoppen,

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van The Musthaves. Als je vervolgens bij The Musthaves een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij The Musthaves voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar The Musthaves hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van The Musthaves en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij The Musthaves hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook