Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

The Park

The Park Playground is een plek waarbij je een onvergetelijke virtual reality avontuur aan gaat die je grootste dromen werkelijkheid maken.

Dit is The Park Playground, waar je met je beste vrienden de grootste avonturen kan beleven. Creëer een dagje uit waar je nooit van had kunnen dromen. Samen met een groep kun je hier dezelfde geweldige ervaringen beleven, waarbij je vrijheid hebt om een eigen avontuur te maken. Je kunt vrij rond bewegen in een onbekende wereld, wat de ervaring nog onvergetelijker maakt. En er zijn nog veel meer dingen wat je kunt doen bij The Park Playground. Bekijk de website en zie of het iets is voor jou!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van The Park. Als je vervolgens bij The Park een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij The Park voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar The Park hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van The Park en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij The Park hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook