Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

The Retro Family

Ontdek de leukste retro artikelen van Nederland op TheRetroFamily.nl.

Ontdek de leukste retro artikelen van Nederland op TheRetroFamily.nl. Van bijzondere producten als platenspelers, koelkasten en kleding voor de vrouw, man en de kinderen. Retro artikelen zijn nieuw geproduceerde artikelen met een knipoog naar vroeger. De brede collectie van TheRetroFamily.nl spreekt mensen aan van alle leeftijden en elk geslacht. Deze producten zijn daarom uitermate geschikt voor iedereen binnen de familie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van The Retro Family. Als je vervolgens bij The Retro Family een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij The Retro Family voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar The Retro Family hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van The Retro Family en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij The Retro Family hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook