Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Thuisbezorgd App

Vanaf nu kan je ook bij Jiggy eten bestellen via de Thuisbezorgd App!

Thuisbezorgd.nl maakt deel uit van Takeaway.com, dit is een van 's werelds grootste eten-bestelsites. Thuisbezorgd.nl levert pizza's, chinees, shoarma en nog veel meer lekkere gerichten aan huis en op kantoor. De maaltijden zijn gemakkelijk online te bestellen, zonder servicekosten.

Installeer de app en plaats binnen 7 dagen een bestelling. Je ontvangt dan 2.700 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Thuisbezorgd App. Als je vervolgens bij Thuisbezorgd App een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Thuisbezorgd App voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Thuisbezorgd App hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Thuisbezorgd App en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Thuisbezorgd App hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook