Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Ticketveiling.nl

Bied direct mee voor kaartjes voor de leukste uitjes!

Van concertkaarten tot wellness & beauty arrangementen en van entreebewijzen voor pretparken tot premièrekaarten voor theater & shows, je vindt het bij ticketveiling. Bieden kan al vanaf € 1, registreren is gratis, dus wacht niet langer en bied mee!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ticketveiling.nl. Als je vervolgens bij Ticketveiling.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Ticketveiling.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ticketveiling.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Ticketveiling.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ticketveiling.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook