Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Tiptopdeal

TipTopDeal is een dagaanbieding site met een uniek concept. TipTopDeals streeft er naar om de deelnemers hoge kortingen te bieden voor exclusieve producten.

TipTopDeal.nl is een dagaanbieding site met een uniek concept. TipTopDeals.nl streeft er naar om de deelnemers hoge kortingen te bieden voor exclusieve producten. Alle deals duren 24 uur en starten iedere middag klokslag 12 uur.

De producten en diensten die TipTopDeal.nl aanbiedt, kunnen ook worden beinvloed door de community. Via social media sturen deelnemers in belangrijke mate het inkoopbeleid. Kortom: sluit je aan bij TipTopDeal.nl!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tiptopdeal. Als je vervolgens bij Tiptopdeal een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tiptopdeal voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tiptopdeal hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tiptopdeal en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tiptopdeal hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook