Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +5.400 Jiggies

Tix.nl

Tix is een van de grootste vliegtickets verkopers in Nederland. Via tix kun je gemakkelijk en snel een aanbod vinden dat aan al je eisen voldoet.

Tix.nl is een van de grootste vliegtickets verkopers waarbij de klant gemakkelijk en eenvoudig een reis kan boeken. Daarnaast garandeert tix de klant een lage prijs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tix.nl. Als je vervolgens bij Tix.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +5.400 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tix.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tix.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tix.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tix.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook