Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

TommyTeleshopping.be

Tommy Teleshopping biedt unieke producten in de categorieën Keuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd.

Tommy Teleshopping biedt unieke producten in de categorieën: Keuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd.Tommy Teleshopping B.V. is marktleider in Nederland en België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Tommy Teleshopping is ruim 200 uur per week op TV bij de commerciële zenders van RTL, SBS en NET5 in Nederland en bij de Belgische commerciële zenders Vier en Vijf. De consument wordt dagelijks verrast door de innovatieve artikelen op televisie, deze hoge attentiewaarde wordt vaak omgezet in online conversie. De innovatieve teleshopping artikelen zijn exclusief bij Tommy Teleshopping B.V. te bestellen in Nederland en België. Tommy Teleshopping B.V. is de afgelopen jaren als bedrijf gegroeid naar een professionele thuiswinkelorganisatie met 100+ werknemers. Winkelen bij Tommy Teleshopping biedt consumenten gemak, optimale service, een zeer ruim assortiment én exclusiviteit.Waarom kiest u voor Tommy Teleshopping?Voor u zijn er veel goede redenen om te adverteren met onze producten:• Wij verkopen innovatieve en unieke producten in de categorieën Keuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd. • Zeer regelmatig bieden wij (korting) acties of gratis producten aan bij een bestelling.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van TommyTeleshopping.be. Als je vervolgens bij TommyTeleshopping.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij TommyTeleshopping.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar TommyTeleshopping.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van TommyTeleshopping.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij TommyTeleshopping.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook