Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Topoutdoorshop.nl

Topoutdoorshop.nl is een webwinkel die enorm veel verschillende soorten helmen aanbiedt voor zowel zomer- als wintersporten.

Bij Topoutdoorshop.nl vindt je een enorme collectie aan meer dan 100 verschillende soorten type helmen. Voor meerdere sporten is er aanbod aan helmen voor zowel mannen als vrouwen. Koop een helm bij Topoutdoorshop.nl en ontvang +23 Jiggies per euro die je besteed.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Topoutdoorshop.nl. Als je vervolgens bij Topoutdoorshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Topoutdoorshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Topoutdoorshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Topoutdoorshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Topoutdoorshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook