Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Trampolineplanet.be

Op trampolineplanet.be vindt u een uitgebreid assortiment trampolines voor alle budgetten en leeftijden.

Op trampolineplanet.be vindt u een uitgebreid assortiment trampolines voor alle budgetten en leeftijden. Ons aanbod strekt zich uit van goedkope startersmodellen tot de oerdegelijke Berg trampolines en dit in alle formaten. Trampolineplanet spreekt met haar uitgebreid aanbod een heel breed publiek aan.Een dedicated online team zorgt ervoor dat de conversieratio’s op de website wekelijks geoptimaliseerd worden. Samen met de competitieve prijzen en snelle leveringen zorgt Trampolineplanet ervoor dat klanten elke dag opnieuw weer tevreden zijn van hun keuze. Bovendien kunnen ze in het experience center altijd terecht om de trampolines zelf te testen, wat de online verkoop alleen maar stimuleert.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Trampolineplanet.be. Als je vervolgens bij Trampolineplanet.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Trampolineplanet.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Trampolineplanet.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Trampolineplanet.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Trampolineplanet.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook