Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

traveltroef.be

De service van het reisbureau met het gemak en voordeel van het internet. Dat is Traveltroef.nl. De wereld ligt tegenwoordig letterlijk aan uw voeten.

raveltroef is een initiatief van het gerenommeerde Nederlandse Gorcums Reisburo BV en derhalve zijn ook de Nederlandse reis- en boekingsvoorwaarden van toepassing. Traveltroef is lid van het ANVR (nummer 1934) en SGR (nummer 1265) en staat garant voor betrouwbaar en deskundig advies. Naast veilig boeken kunt u bij Traveltroef ook veilig betalen via ons betaalsysteem Ogone. Gorcums Reisburo BV is een gerenommeerd en 100% zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is één van de grotere zelfstandige reisbureau-bedrijven van Nederland en heeft sinds de start in 1975 zijn sporen in de reiswereld verdiend.

Met name in een tijd als deze met dagelijks wereldwijde ontwikkelingen en tal van verschillende boekingsmogelijkheden is het voor de reiziger van groot belang om goed te letten op betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid bij het boeken van een vakantie. Daarom is Gorcums Reisburo BV Traveltroef gestart! Eén plek op het internet, waar de reiziger net als op het vertrouwde reisbureau, reizen boekt met de garantie van ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reisgelden. En met koffers vol korting!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van traveltroef.be. Als je vervolgens bij traveltroef.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij traveltroef.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar traveltroef.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van traveltroef.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij traveltroef.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook