Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Treatwell

Bij Treatwell kan je je kapper, beautybehandeling, spa of massage gemakkelijk online zoeken, vergelijken en boeken.

Bij Treatwell kan je je kapper, beautybehandeling, spa of massage gemakkelijk online zoeken, vergelijken en boeken. Direct in de agenda van de salon ook 's avonds en in het weekend. Kies uit duizenden behandelingen bij meer dan 2000 salons in 60+ steden in Nederland. De consument kan ervoor kiezen om direct af te rekenen online of in de salon zelf. Een restaurant, hotel of vliegreis reserveer je tegenwoordig online. Maar waarom moet je nog steeds bellen om een afspraak te maken bij welke schoonheids-, haar- en wellness specialist dan ook? Dat is precies wat wij ons ook afvroegen. Treatwell is dé boeking site voor health, beauty en hair. Treatwell is hét online boeking platform voor online boekingen van behandelingen (treatments) in volgende categorieen: Kapper, Massage, Schoonheidssalon (Gezicht & Lichaam), Spa & Wellness, Ontharing, Nagelstudio's, Yoga & Fitness en nog veel meer.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Treatwell. Als je vervolgens bij Treatwell een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Treatwell voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Treatwell hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Treatwell en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Treatwell hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook