Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Trendywoman.nl

Trendywoman.nl is een webwinkel die originele trendy leren tassen verkoopt.

Trendywoman.nl is een webwinkel die originele trendy leren tassen verkoopt. De modellen zijn geïnspireerd op de laatste trends uit de mode wereld. Alle tassen hebben een hoge prijs-kwaliteitverhouding en zijn uniek in hun soort wat Trendywoman.nl de webshop maakt voor alle modebewuste tassen fans!

Waarom Trendywoman.nl?
- Originele collectie tassen
- Hoge prijs-kwaliteitverhouding
- Gratis verzending binnen Nederland en België
- 10 dagen niet goed geld terug garantie
- Regelmatig nieuwe collectie tassen
- Laag aantal retourzendingen
- Diverse betalingsmogelijkheden zoals iDeal en PayPal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Trendywoman.nl. Als je vervolgens bij Trendywoman.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Trendywoman.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Trendywoman.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Trendywoman.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Trendywoman.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook