Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Tuincentrumkoeman.nl

Tuincentrumkoeman is het meest moderne online tuincentrum van Nederland!

Tuincentrumkoeman is het meest moderne online tuincentrum van Nederland! Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment bloembollen, tuinzaden en vaste planten, tuingereedschap en dierenbenodigdheden. Kortom: Om snel, eenvoudig en veilig uw tuinbenodigdheden te kopen bent u bij het online tuincentrum webshop aan het juiste adres!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tuincentrumkoeman.nl. Als je vervolgens bij Tuincentrumkoeman.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Tuincentrumkoeman.nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande Tuincentrumkoeman.nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

10% korting op alles! + cashback

Geldig t/m 31-12-2022

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tuincentrumkoeman.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tuincentrumkoeman.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tuincentrumkoeman.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tuincentrumkoeman.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook