Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Tuindoek.nl

De tuinposter is in verschillende mogelijkheden te bestellen!

De tuinposter is in verschillende mogelijkheden te bestellen, namelijk;

1. Alleen weersbestendig tuindoek: De consument kan met het tuindoek zelf een ophangsysteem bedenken.
2. Met ringen: De consument kan met behulp van Tistrips of spanelastieken de tuinposter aan de muur bevestigen.
3. Met Tule: De consument kan doormiddel van een lus in het tuindoek zelf met bijv. een lat of ronde stok de tuinposter bevestigen aan de muur.
4. Verchroomd ophangsysteem: Dit systeem met zijn fraaie verchroomde knoppen is een sieraad voor de tuin, Als de consument is uitgekeken op een afbeelding dan kan met dit systeem een tuinposter naar verloop van tijd vervangen worden door een andere foto.
5. Aluminium Frame: Dit tuindoek wordt gespannen met elastieken tussen een aluminum frame erg mooi bijv. voor een moderne tuin. de consument kan ook met dit systeem de tuinposter verwisselen.
6. Op Frame gespannen: Dit doek wordt gespannen op een uniek en onzichtbaar tuinhouten frame. Alleen het doek is zichtbaar. De dikte van het frame geeft aan het doek een speciaal extra diepte effect. Het frame is gemaakt van 4 cm dik tuinhout dat absoluut niet krom trekt. De stevigheid van het frame is tevens een garantie dat de tuinposter bij nare weersomstandigheden geen gevaar loopt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Tuindoek.nl. Als je vervolgens bij Tuindoek.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Tuindoek.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Tuindoek.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Tuindoek.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Tuindoek.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook