Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Twyst

Op deze site vind je de laatste mode op het gebied van ondergoed, boxers en trendy underwear.

Op deze site vind je de laatste mode op het gebied van ondergoed, boxers en trendy underwear. Ben je op zoek naar merken als Björn Borg, Diesel, Calvin Klein, MuchachoMalo, HOM, Emporio Armani, Modus Vivendi, D&G, Dolce&Gabbana, RJ, Mundo Unico, XTG, Puma, Schiesser, Polo Ralph Lauren of Ed Hardy voor een voordelige prijs? Dan ben je bij Twyst aan het goede adres!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Twyst. Als je vervolgens bij Twyst een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Twyst voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Twyst hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Twyst en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Twyst hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook