Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +5 Jiggies

TyreCompany.be

TyreCompany.be is de grootste online banden en velgen webwinkel van Europa.

TyreCompany.be is de grootste online banden en velgen webwinkel van Europa. Tyre Company heeft het uitgebreidste assortiment hierdoor kun je altijd de producten vinden die je zoekt. Het assortiment bestaat uit 175 verschillende bandenmerken en 60 verschillende velgenmerken. Naast een ruim assorrtiment verloopt de levering via een van de TyreCompany.be locaties. Op deze locaties kun je producten bestellen, ophalen of monteren. Welke locatie je ook in jouw buurt bezoekt, de service, de prijzen en het advies is altijd hetzelfde; namelijk uistekend! Met de configurator kan je alle velgen configureren voor jouw auto. Zo weet je altijd zeker de dat velgen geschikt zijn en passen onder de auto naar keuze. Tyre Company biedt online het grootste assortiment banden en velgen aan. Voor wie op zoek is naar stalen velgen, lichtmetalen velgen, zomerbanden of winterbanden komt al snel bij Tyre Company uit. Tyre Company geeft de consument de scherpste prijs voor het gebied van autobanden en velgen. Tyre Company levert uiteraard ook motorbanden. Het zoeken van nieuwe banden of velgen hoeft niet moeilijk te zijn. Als bezoeker van de webshop vul je de gewenste bandenmaat, bandenmerk(en) in en er wordt direct een overzicht gemaakt van de banden die aan de vereiste moeten voldoen. Het kenteken kan uiteraard ook voor alle velgen worden ingevuld. Na het ingeven worden alle velgen getoond die onder de auto passen. Naast het leveren van banden of velgen, kunnen er ook complete sets worden besteld. Kies voor de optie balanceren en monteren en de producten worden kant en klaar verstuurd.Tyre Company voordelen • Grootste assortiment lichtmetalen velgen en stalen velgen;• Grootste assortiment autobanden;• Ruim assortiment A merken en B merken autobanden;• Ook levering van motorbanden mogelijk;• 24/7 online bestellen via de webshop;• Levering doorgaans binnen 2-4 werkdagen.Volledig aanbod van producten voor hoge conversie• Stalen velgen;• Lichtmetalen velgen;• Autobanden en motorbanden;• Zomerbanden, winterbanden en vier seizoen banden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van TyreCompany.be. Als je vervolgens bij TyreCompany.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +5 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij TyreCompany.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar TyreCompany.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van TyreCompany.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij TyreCompany.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook