Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

Undiz BE

Als een merk van de spontane generatie, heeft Undiz zich gepositioneerd als hét merk voor de onafhankelijke consument. Undiz staat voor originaliteit, weten w

Als een merk van de spontane generatie, heeft Undiz zich gepositioneerd als hét merk voor de onafhankelijke consument. Undiz staat voor originaliteit, weten wat je wilt, zeggen wat je denkt, en spontaan doen wat je wilt. Ik ben wie ik ben, so what?!

Undiz is een Frans, cool lingeriemerk met een missie: vrouwen aanmoedigen om te zijn wie ze willen zijn, en hen helpen zich daar in te uiten.

- Nieuwe collecties met een sterke productidentiteit en acties elke twee weken
- Kleine prijsjes, het hele jaar door
- Een breed aanbod aan originaliteit, trendy en kleurrijke productontwerpen in de winkel en online. Online zijn exclusiviteiten en pre-launches zoals de swimwear collectie beschikbaar
- Gratis in-store levering binnen drie werkdagen
- Gratis retourneren binnen 30 dagen

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Undiz BE. Als je vervolgens bij Undiz BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Undiz BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Undiz BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Undiz BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Undiz BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook