Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +27.000 Jiggies

UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt voordeel op jouw zorgverzekering, autoverzekering, energie, GSM abonnement en brandstof.

Sluit je verzekeringen bij UnitedConsumers af en houd geld over voor leuke dingen. Sluit af en ontvang:
● Energie 16.875 Jiggies
● Autoverzekering 16.650 Jiggies
● Zorgverzekering 31.500 Jiggies
● SimOnly 7.200 Jiggies
● Telecom abonnement 16.200 Jiggies
● Aanmelding stroom 9.000 Jiggies
● Aanmelding aardgas 9.000 Jiggies
● Tankkaart 900 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van UnitedConsumers. Als je vervolgens bij UnitedConsumers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +27.000 Jiggies

Cashback voorwaarden


Omdat het in sommige gevallen enige tijd kan duren voordat duidelijk is dat een transactie valide is, heeft UnitedConsumers een afwijkende keuringstermijn (max 6 maanden).

1. Je ontvangt Jiggies bij UnitedConsumers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar UnitedConsumers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van UnitedConsumers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij UnitedConsumers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook