Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Van Mourik Schoenen

Wij zijn www.vanmourikschoenen.nl. Een aanbieder in het midden- en hoogsegment dames-, heren- en kinderschoenen. Daarnaast verkopen wij de volledige collectie

Wij zijn www.vanmourikschoenen.nl. Een aanbieder in het midden- en hoogsegment dames-, heren- en kinderschoenen. Daarnaast verkopen wij de volledige collectie lederwaren van Castelijn & Beerens en riemen van (Floris) van Bommel, Van Lier, Bradburry en ons huismerk J. van Mourik riemen.

Wij keuren uw orders goed tussen de 21 en 28 dagen na bestelling.

Ons gemiddelde orderbedrag bedraagt €92,- bij een conversie van 2,5%-3%. Ons retourpercentage schommelt tussen 15% - 20%.

Iedere bestelling voor 16:00 wordt de volgende dag door TNT bezorgd. Bestellingen in het weekend worden de volgende dinsdag bezorgd. Voor verzending ontvangt de klant nog digitaal een Track&Trace code voor het volgen van de bezorging. Bezorging binnen Nederland is kostenloos. Voor bezorging in Duitsland en België rekenen wij €7,95.

Voor optimaal online vertrouwen dragen wij het Thuiswinkel.org keurmerk en publiceren we onafhankelijke eKomi reviews op de homepage (gemiddelde score 9.4 uit 10). Om het verlies in het orderproces te minimaliseren, hebben wij One-Step-Checkout geïnstalleerd in onze shop.

Wij bieden een Magento webshop met additionele zoekfunctionaliteit op iedere pagina voor het snel vinden van artikelen op parameters als maat, merk, schoentype, schoenstijl enz.

De belangrijkste merken zijn:
Dames:
Gabor, Paul Green, Peter Kaiser, Caprice, Esprit, Converse All Star, Durea, Footnotes, Sorel, Jenny/ Ara, Ecco, Timberland, Arriva, Birkenstock, Clocharme, ViaVai, Sioux en Mauro Teci.

Heren:
Floris van Bommel, Van Bommel, Van Lier, Ecco, Timberland, Greve, Lacoste, Le coq Sportif, Sorel, Rehab, Greve, Birkenstock en Giorgio.

Kinderen:
Develab, clic!, Sorel, Bunnies, Red-Rag, Birkenstock, Jochie, Gattino, Stabifoot en Quick.

Naast onze reguliere Feed en Banner programma’s, ondersteunen wij kwalitatieve e-mail-, cashback-, social media en keywordmarketing programma’s van harte.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Van Mourik Schoenen. Als je vervolgens bij Van Mourik Schoenen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Van Mourik Schoenen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Van Mourik Schoenen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Van Mourik Schoenen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Van Mourik Schoenen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook