Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Vanbeekumspecerijen.nl

VanBeekumSpecerijen.nl is een online kruiden en specerijen paradijs. Van Beekum Specerijen verkoopt kruiden, specerijen en kruidenmix van topkwaliteit

VanBeekumSpecerijen.nl is een online kruiden en specerijen paradijs. Van Beekum Specerijen verkoopt niet alleen kruiden en specerijen van topkwaliteit maar biedt ook een breed scala aan kruidenmixen uit eigen mengerij. Meer dan 15.000 particuliere en zakelijke klanten werken inmiddels met de producten van Van Beekum Specerijen en samen beoordelen zij de webshop met een 9,6/10.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vanbeekumspecerijen.nl. Als je vervolgens bij Vanbeekumspecerijen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vanbeekumspecerijen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vanbeekumspecerijen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Vanbeekumspecerijen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vanbeekumspecerijen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook