Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

VanGemertondermode.nl

VanGemertondermode.nl is al sinds 1950 de leverancier op het gebied van ondermode op diverse markten in Brabant.

VanGemertondermode.nl is al sinds 1950 dé leverancier op het gebied van ondermode op diverse marktne in Brabant. VanGemertondermode.nl levert diverse kwaliteitsmerken ondergoed tegen een concurrerende prijs. Klantvriendelijkheid, service en persoonlijk contact staan Bij VanGemertondermode.nl hoog in het vaandel. Sinds 2007 kan er ook ondergoed besteld worden in de webshop van Van Gemert Ondermode. Ook voor online bestellingen geldt altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. USP• Binnen 48 uur geleverd;• 30 dagen retourtermijn; • Veilig en makkelijk betalen;• Boven de € 100,- gratis verzending;• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van VanGemertondermode.nl. Als je vervolgens bij VanGemertondermode.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij VanGemertondermode.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar VanGemertondermode.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van VanGemertondermode.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij VanGemertondermode.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook