Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +43.200 Jiggies

Vattenfall

Vattenfall is de energieleverancier in Nederland van ruim 2 miljoen mensen. Naast stroom en gas is Vattenfall leverancier van andere producten en services.

Vattenfall is een grote energieleverancier in Nederland. Vattenfall is namelijk dé energieleverancier van ruim 2,8 miljoen mensen.
Naast stroom en gas is Vattenfall leverancier van andere producten en services, zoals: huisbeveiliging systemen, nieuwe CV Ketel plus service contract, isolatie advies en zonne-energie producten.

Energiecontract gas: 9.000 Jiggies
Energiecontract Stroom: 9.000 Jiggies
Energiecontract Stroom en gas: 18.000 Jiggies
MKB gas: 21.600 Jiggies
MKB stroom: 21.600 Jiggies
Energiecontract Stroom en gas zakelijk: 43.200 Jiggies
Energiecontract zakelijk gas: 21.600 Jiggies
Energiecontract zakelijk stroom (acquisitie): 21.600 Jiggies
Energiecontract zakelijk stroom en gas (acquisitie):43.200 Jiggies
Energiecontract Partnerships: 18.000 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vattenfall. Als je vervolgens bij Vattenfall een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +43.200 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vattenfall voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vattenfall hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Vattenfall en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vattenfall hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook