Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

V&D NL - FamilyBlend

V&D heeft alles dat je nodig hebt. Van huis en tuin artikelen tot sport- en modeartikelen is te vinden bij de V&D.

Wij hebben alle mogelijke waren voor je in huis. Van de laatste mode tot iets fijns met de familie. Met van alles voor in huis en tuin. En veel handigs voor je hobby en op reis. Ook sport en de gezondheid gaan ons aan het hart. Kortom, V&D presenteert je graag een zo compleet mogelijk aanbod, met alles wat het leven plezierig maakt. Daarbij profiteer je voortdurend van de Voordelen van V&D

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van V&D NL - FamilyBlend. Als je vervolgens bij V&D NL - FamilyBlend een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

V&D NL - FamilyBlend kortingscodes:

Gebruik onderstaande V&D NL - FamilyBlend kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

10% korting + cashback

Geldig t/m 20-09-2019

Cashback voorwaarden

Ontvang +32 Jiggies per euro voor accessoires, beauty en gezondheidsproducten, mode/schoenenproducten en sieraden Ontvang +27 Jiggies voor huis en thuisartikelen Ontvang +23 Jiggies voor overige producten Ontvang +14 Jiggies voor elektronica

1. Je ontvangt Jiggies bij V&D NL - FamilyBlend voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar V&D NL - FamilyBlend hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van V&D NL - FamilyBlend en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij V&D NL - FamilyBlend hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook