Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is een ware droomplek voor rust en ontspanning. Het wellnessresort biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten.

In 2016 is Veluwse Bron verkozen tot beste wellnessresort van Nederland. Jaarlijks komen meer dan 250.000 gasten voor een heerlijke dag vol ontspanning naar dit mooie resort.

• Beste Wellnessresort van 2016;
• Meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten;
• De beste plek voor een 1e wellnesservaring;
• Dagelijks groot aanbod opgietingen en klankschaalsessies;
• Ruime keuze aan bijzondere sauna’s en baden;
• Culinair genieten bij de verschillende restaurants met eigen sfeer en specialiteiten;
• Heerlijke beautybehandelingen, massages en Hamam;
• Speciale badkledingdagen: iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Veluwse Bron. Als je vervolgens bij Veluwse Bron een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Veluwse Bron voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Veluwse Bron hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Veluwse Bron en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Veluwse Bron hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook