Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +39 Jiggies

Verlichtingspecialist.nl

Verlichtingspecialist.nl is een van de grootste webwinkels op verlichtingsgebied.

Verlichtingspecialist.nl is een van de grootste webwinkels op verlichtingsgebied. Verlichtingspecialist.nl biedt moderne en klassieke verlichtingsarmaturen aan voor het lage, midden en hoge segment. Met een aanbod van circa 3000 artikelen is er voor ieder wat wils!

Verlichtingspecialist.nl heeft concurrerende prijzen met veel kortingen! De belangrijkste merken worden door hen aangeboden. O.a. Massive, Philips, Steinhauer en Eglo.

De site is overzichtelijk en biedt bijpassende producten bij alle items, zodat een overzichtelijk geheel wordt gecreëerd. Er is veel aandacht geschonken aan de vormgeving en presentatie. Vele zoekmogelijkheden zorgen ervoor dat de bezoeker makkelijk op de site kan navigeren!

Sinds 3 jaar is de webwinkel actief en succesvol. Sinds enkele maanden heeft Verlichtingspecialist.nl ook het keurmerk Q-Shops.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Verlichtingspecialist.nl. Als je vervolgens bij Verlichtingspecialist.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +39 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Verlichtingspecialist.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Verlichtingspecialist.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Verlichtingspecialist.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Verlichtingspecialist.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook