Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Vijftigplusdating (BE)

Vijftigplusdating.be is een datingsite speciaal bedoeld voor 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een een nieuwe partner. Vijftigplusda

Vijftigplusdating.be is een datingsite speciaal bedoeld voor 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een een nieuwe partner. Vijftigplusdating.be biedt diverse contactmogelijkheden om de bezoeker in contact te brengen met mensen welke zij interessant vinden. Voorbeelden hiervan zijn het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. De gebruiker bepaald zelf wanneer hij/zij persoonlijke gegevens aan iemand geeft, overhaast dit echter niet!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vijftigplusdating (BE). Als je vervolgens bij Vijftigplusdating (BE) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vijftigplusdating (BE) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vijftigplusdating (BE) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Vijftigplusdating (BE) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vijftigplusdating (BE) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook