Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Viking

Wie is Viking Direct?
Viking is de toonaangevende leverancier voor kantoorartikelen. Viking levert onmisbare kantoorbenodigdheden aan organisaties.

Wie is Viking Direct?Viking is de toonaangevende leverancier voor kantoorartikelen. Viking levert onmisbare kantoorbenodigdheden aan grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Ook consumenten kunnen bij ons terecht. Het Viking-merk is onderdeel van de internationale kantoorgigant Office Depot Europe die klanten voorziet van alles wat ze nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen doen. Te koop bij Viking?Viking levert alles van bureauaccessoires en papier tot kantoormeubilair en technologieproducten als USB-sticks, printers, beeldschermen en papiervernietigers. Zoekt uw klant de perfecte bureaustoel of wilt hij/zij alleen wat ordners bestellen? Wij hebben het allemaal. Klanten kunnen zelfs technische gadgets als de nieuwste tablet computers en digitale camera’s bij ons kopen? Verder vinden klanten bij ons een uitgebreid aanbod aan inkt- en tonercartridges en alles ter ondersteuning van de facilitaire zaken zoals schoonmaakproducten en koffie. In ons assortiment bieden wij kantoorartikelen aan in alle soorten en maten van grote en kleine merken. Daarbij hebben we ook voordelige huismerken en een ruime selectie milieuvriendelijke, groene alternatieven.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Viking. Als je vervolgens bij Viking een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt GÉÉN jiggies voor de aanschaf van Apple producten bij Viking

1. Je ontvangt Jiggies bij Viking voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Viking hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Viking en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Viking hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook