Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Vimacdirect.nl

Vimacdirect.nl is een online winkel voor het kopen van Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.

Vimacdirect.nl is een online winkel voor het kopen van Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.

Met dagelijks vele nieuwe populaire producten binnen een breed assortiment met directe levering uit voorraad is vimacdirect.nl interessant voor een heel groot publiek.

vimacdirect.nl is een site waar iedereen makkelijk het juiste product kan vinden. De prijzen en snelheid van leveren in combinatie met kwalitatief de meest hoogwaardige en betrouwbare producten werken klantbindend en maken het prettig om te kopen.

Met een duidelijke en eenvoudige bestelprocedure is internetshoppen geen drempel voor uw bezoekers.

Meld u aan voor de bekende webwinkel met uitstekende reputatie door jarenlange goede service en deskundigheid.
Het motto van vimacdirect.nl is: Uw tevredenheid is ons doel!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vimacdirect.nl. Als je vervolgens bij Vimacdirect.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vimacdirect.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vimacdirect.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Vimacdirect.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vimacdirect.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook