Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Vitaminedesk.eu

Vitaminedesk is de toonaangevende online aanbieder van vitaminen, mineralen, kruiden en eiwit complex preparaten. Alles aangeboden tegen betaalbare prijzen.

Vitaminedesk.eu is de prijsbrekende internationale vitamine-webshop in de gezondheidsmarkt.Vitaminedesk.eu is de prijsbrekende internationale vitamine-webshop in de gezondheidsmarkt en is een jong, dynamisch bedrijf welke door twee (orthomoleculairevoedings) deskundigen wordt geleid. Zij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties betreffende vitamines en mineralen en volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen in de internationale markt voor voedingssupplementen. Vitaminedesk.eu verkoopt uitsluitend hoogstaande en gerenommeerde merken voor een zeer scherpe verkoopprijs, zonder verdere verplichtingen of voorwaarden aan de consument door heel Europa. Vitaminedesk.eu maakt het mogelijk om voor alle consumenten in Europa de top- merken vitamines te kopen voor de scherpste prijs.

Profiteer van een dynamisch internationaal opererend bedrijf en van de snel groeiende markt binnen Europa. Voor de promotie van de campagne van Vitaminedesk.eu is er verschillend promotiemateriaal beschikbaar zoals banners, tekstlinks er een Nederlandstalige en Engelstalige productfeed. Daarnaast zijn er twee "Aanbieding" productfeeds beschikbaar met de producten die in de aanbieding zijn.

Voordelen Vitaminedesk.eu:
• Vitaminedesk.eu levert een uitgebreid assortiment vitamines en mineralen
• Vitamines en mineralen voor scherpe prijzen.
• Producten uit voorraad leverbaar
• Verzendkosten binnen Nederland v.a. € 4,95

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vitaminedesk.eu. Als je vervolgens bij Vitaminedesk.eu een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vitaminedesk.eu voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vitaminedesk.eu hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Vitaminedesk.eu en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vitaminedesk.eu hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook