Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Vitaminstore

Vitaminstore is de moderne health specialist met ruim 40,000 producten op het gebied van voedingssupplementen, sportvoeding en natuurlijke cosmetica.

Vitaminstore is dé moderne health specialist met ruim 40,000 producten op het gebied van voedingssupplementen, sportvoeding en natuurlijke cosmetica. Vitaminstore staat bekend om zijn persoonlijke advies en heeft op het moment een webshop en 20 winkels in Nederland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vitaminstore. Als je vervolgens bij Vitaminstore een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vitaminstore voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vitaminstore hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Vitaminstore en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vitaminstore hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook