Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +24.300 Jiggies

Vodafone Mobiel

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland.

Vodafone is daarnaast een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten. Het programma biedt vergoedingen voor alle mobiele producten: Losse telefoons, abonnement + toestel, sim only en prepaid.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Vodafone Mobiel. Als je vervolgens bij Vodafone Mobiel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +24.300 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Vodafone Mobiel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Vodafone Mobiel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Vodafone Mobiel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Vodafone Mobiel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook